nieuws
12:43
In een bericht op sociale netwerken bedankte de nationale coach Hervé Renard koning Mohammed VI
10:51
De geruchtenmolen rond de prinses heeft de afgelopen twee jaar op volle toeren gedraaid.
10:39
Erik Akerboom, de korpschef van de Nationale Politie, roept alle leidinggevenden binnen de politie op "openhartige gesprekken" te voeren met agenten over discriminatie en seksisme onderling.
09:25
De vermeende jihadisten Oussama A. uit Utrecht en Reda N. uit Leiden (beiden 24) horen dinsdag wat voor straf ze krijgen voor de rol die ze in Syrië en Irak zouden hebben gehad.
22 jul 22:13
Trainer Erik ten Hag van Ajax kan eerder dan verwacht weer beschikken over Hakim Ziyech en André Onana.
22 jul 22:11
Cristiano Ronaldo hoeft niet langer te vrezen voor vervolging.
22 jul 21:21
De politie heeft de omgeving afgezet en begon het pand te doorzoeken.
22 jul 21:03
De applicatie, waarbij iemand een foto van zichzelf bewerkt met een ouderdomsfilter, is van Russische makelij, wat betekent dat de Europese privacywetgeving hier niet van toepassing is.
22 jul 19:50
De gemeente Amsterdam en het Cornelius Haga Lyceum zijn het oneens over wie extra klaslokalen bij de school moet bouwen.
22 jul 16:12
De dood van de 'caid' komt slechts enkele dagen na de massale rellen en plunderingen tijdens vieringen van de overwinning van Algerije op de Afrika Cup
22 jul 15:21
Malek F. , de man die op 5 mei vorig jaar in Den Haag drie willekeurige mensen op straat met een mes levensgevaarlijk verwondde, is volledig ontoerekeningsvatbaar.
22 jul 14:03
De verklaring van het Saoedische ministerie belooft dat de autoriteiten hun best zullen doen zodat de Christchurch-nabestaanden hun hadj "in alle gemak en comfort" kunnen uitvoeren.
22 jul 13:06
De nieuwe campagne is in het leven geroepen om consumenten aan te zetten de huiden van de geofferde beesten te behouden
22 jul 12:11
De Zwarte Cross heeft een bord en een zeil verwijderd nadat teksten hierop voor commotie zorgden. Het was niet de bedoeling om mensen te beledigen met spottende borden op de Zwarte Cross.
22 jul 11:03
In een recent video is te zien hoe een Marokkaans-Egyptische familie gedwongen uit een vliegtuig wordt verwijderd vanuit Boekarest in Roemenië naar Caïro.
1 2 3 > >>

Populaire tags
iran
caf
terrorisme
can 2019
golf
bosnië en herzegovina
duitsland
teheran
den haag
algerije
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
dgsn