Laatste nieuws over youtube
1 t/m 20 (van 80 artikelen)
20 okt 20:45
De Franse president Emmanuel Macron heeft na de onthoofding van een docent een hardere aanpak van moslimextremisme aangekondigd.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
23 mei 1:14
Straffen tegen teruggekeerde Syriëgangers kunnen hoger uitvallen als openbaar aanklagers in EU-landen erin slagen teruggekeerde Daesh-strijders voor meerdere aanklachten veroordeeld te krijgen.
13 mei 19:19
Frankrijk wil korte metten maken met haatboodschappen op het internet.
7 mei 15:43
Filmpjes over het zelf maken van mondkapjes, lijken een grote hit te worden op YouTube.
5 feb 13:05
Een vlucht van het Canadese Westjet onderweg naar Jamaica moest halverwege keren nadat een YouTuber aan boord beweerde besmet te zijn met het coronavirus
29 okt 11:06
De nieuwe videoclip van de controversiële Marokkaanse popster is een paar dagen na de lancering al miljoenen keer bekeken.
14 okt 11:18
Nieuw-Zeeland wil na de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch de strijd tegen extremisme op internet opvoeren.
29 aug 9:18
YouTube komt met een kindvriendelijke website van zijn videodienst. Daarmee geeft eigenaar Google gehoor aan kritiek. Via de site werden eerder ongepaste video's getoond aan kinderen.
14 mei 13:50
De Egyptische regering geeft universiteiten de opdracht om studenten meer bij te brengen over het huwelijk en hoe zij de beste partner kiezen. Daartoe voert zij het project Mawadda in, dat lessen aanbiedt op universiteiten over het onderwerp.
7 dec 20:04
De video maakt onderdeel uit van de serie 'True prankster'.
17:27
Egypte heeft in een beroepszaak videowebsite YouTube voor een maand in de ban gedaan omdat daarop een film te zien was die voor moslims beledigend is.
10 apr 16:13
De hackers zouden van Marokkaanse afkomst zijn.
3 apr 23:08
De Amerikaanse politie is met veel mensen en wagens afgekomen op een vermeende schietpartij bij het hoofdkwartier van YouTube in San Bruno (Californië).
19 feb 17:05
Een jongen die treinsurfte en de filmpjes daarvan op YouTube zette, is opgespoord.
23 nov 15:03
YouTube is begonnen met het aanpakken van filmpjes die zogenaamd voor kinderen bedoeld zijn, maar in werkelijkheid schokkende dingen laten zien.
10 aug 20:44
De Marokkaanse vlogger Mehdi Malakane helpt mensen met een visuele beperking van over de hele wereld via zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 5300 abonnees heeft.
6 mrt 20:04
De politie in Sidi Slimane arresteerde gisteren twee personen wegens hun vermeende betrokkenheid bij drugshandel en gewelddadige beroving.
24 okt 10:19
Vlogger SnapKing is niet meer welkom bij MCN, het speciale videokanaal van RTL op YouTube.
20 sep 16:50
Op YouTube is een video opgedoken van een Marokkaanse vrouw die op aangrijpende wijze haar verhaal doet over het leven in Saudi-Arabië.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi