Laatste nieuws over zionisten
1 t/m 20 (van 389 artikelen)
30 dec 21:18
Het Israëlische leger heeft bekendgemaakt dat het zijn 'Rules of Engagement' (ROE) heeft gewijzigd met betrekking tot Palestijnen die met stenen gooien.
24 nov 16:04
De bezetters gooiden opgewekt links en rechts stungranaten bij woningen naar binnen
20 okt 16:49
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib voelt zich niet aangesproken door een klacht van de Palestijnse regeringspartij PLO over SGP-Kamerlid Kees van der Staaij. Het staat Kamerleden vrij op eigen initatief een zionistische illegale nederzetting te bezoeken, zoals Van der Staaij tot ongenoegen van de PLO deed, liet ze donderdag weten.
15 okt 12:19
De Stichting Vrienden van de PVV heeft vorig jaar meer dan 108.000 dollar ontvangen van de anti-islamitische organisatie David Horowitz Freedom Center (DHFC).
4 okt 18:50
Marokko heeft gisteren maar weer eens haar standpunt duidelijk gemaakt inzake de Palestijnse zaak en de steun aan het Palestijnse volk.
29 sep 12:39
Minister-president Mark Rutte woont vrijdag namens de Nederlandse regering de uitvaart bij van de Israëlische oud-president Shimon Peres.
28 sep 13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
28 sep 13:17
De voormalige Israëlische president en premier, Shimon Peres, is woensdag in Tel Aviv op 93-jarige leeftijd overleden.
26 sep 13:24
Donald Trump wil Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël erkennen.
23 sep 13:12
Zionistan en Palestina hebben zich donderdag in New York voor de Verenigde Naties bereid verklaard weer met elkaar in overleg te treden.
22 sep 16:37
De zionistische premier Benjamin Netanyahu heeft zijn zorgen geuit over de joodse feestdagen van 'Hayloula' en de viering ervan in Marokko.
14 sep 12:27
De 93-jarige voormalige premier, oorlogsmisdadiger en later president van Israël Shimon Peres is dinsdag na en zware beroerte in een ziekenhuis in Tel Aviv opgenomen.
13 sep 12:52
Het Syrische leger beweert dinsdag een Israëlisch gevechtsvliegtuig en een drone uit de lucht te hebben geschoten.
8 sep 13:20
De Palestijnse president Mahmoud Abbas werkte in de jaren tachtig als KGB-agent. Dat blijkt uit documenten van de inlichtingendienst van de Sovjet-Unie, beweert de Israëlische omroep Channel 1.
7 sep 12:46
Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu heeft de uitgestoken hand van de bezoekende Israëlische premier Benjamin Netanyahu woensdag niet geschud.
7 sep 12:31
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu, bekend om de liters kinderbloed die aan zijn handen kleven, wilde maandag tijdens een gesprek met premier Mark Rutte een ding duidelijk maken: Israël wil Nederland en Europa graag helpen in de strijd tegen 'islamitisch' terrorisme.
6 sep 13:06
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft maandag bevestigd dat hij bereid is zonder voorwaarden vooraf met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in gesprek te gaan.
2 sep 11:26
De premier van de zionistenstaat Israël Benjamin Netanyahu is op 6 en 7 september in Nederland.
28 jul 17:36
De Verenigde Staten zijn verontrust over het plan van de zionistische apartheidsstaat Israël om nog eens 323 huizen in illegale Joodse nederzettingen in Oost-Jeruzalem te bouwen.
3 jul 18:48
De Britse politie wilde de vroegere minister van Buitenlandse Zaken van Israël Tzipi Livni verhoren over haar mogelijke betrokkenheid bij oorlogsmisdaden tijdens de aanval op Gaza in 2008.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi