Laatste nieuws over zionisten
181 t/m 200 (van 389 artikelen)
6 nov 12:49
De rijschoolhouder die een filmpje op Facebook had gezet waarin hij zionisten bedreigde mag als het aan justitie ligt voorlopig niet meer actief zijn op de netwerksite.
5 nov 10:23
De Socialistische Partij van de Franse president François Hollande wil dat Frankrijk een Palestijnse Staat erkent.
31 okt 21:59
Eisen van Israëlische kolonisten om Palestijnen uit bussen te weren 'rieken naar apartheid'. Dat heeft de Israëlische minister van justitie Tzipi Livni gezegd in een interview met de Israëlische legerradio.
30 okt 20:40
Israël heeft donderdag zijn ambassadeur uit Zweden teruggeroepen. Het land ging hiertoe over uit protest tegen de Zweedse erkenning van de staat Palestina eerder op de dag.
30 okt 11:20
De politie in Israël heeft een Palestijn doodgeschoten die verdacht werd van een aanslag op een ultrarechtse joodse activist in Jeruzalem.
28 okt 20:37
Het Israëlische openbaar ministerie gaat onderzoek doen naar een besluit van minister van defensie Moshe Yaalon waardoor Palestijnse arbeiders die vanuit de Westoever naar Israël reizen voor hun werk niet langer samen met Israëlische kolonisten in bussen kunnen reizen.
28 okt 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 okt 13:01
Jordanië gaat een spoedzitting aanvragen van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties over de escalerende situatie in Oost-Jeruzalem.
27 okt 11:29
In bussen naar het illegaal ingenomen gebied Ariel op de Westelijke Jordaanoever mogen binnenkort geen Palestijnen naar binnen.
27 okt 11:15
De zionistische regering zet haar plannen door om duizend nieuwe woningen te bouwen in Oost-Jeruzalem.
24 okt 12:20
Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes erkent dat hij een ongelukkige uitspraak heeft gedaan door strijders van de Daesh te vergelijken met Nederlandse zionisten die na de Tweede Wereldoorlog naar Israël trokken om te vechten.
23 okt 11:42
Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes heeft donderdag een vergelijking gemaakt tussen radicale moslims die zich aansluiten bij terreurorganisatie Daesh en Nederlandse zionisten die na de Tweede Wereldoorlog vertrokken om voor een joodse staat te vechten.
22 okt 16:43
Twee Israëlische militairen zijn woensdag gewond geraakt bij een beschieting vanuit Egypte.
21 okt 13:05
Joodse tieners houden voor de Metropolitan Opera in New York een protestwake tegen de opvoering van 'De Dood van Klinghoffer'.
17 okt 14:53
Israëlische soldaten hebben tijdens een confrontatie met betogers op de Westelijke Jordaanoever een 13-jarige Palestijnse jongen doodgeschoten.
14 okt 12:34
De Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever en het beleid dat daar wordt gevoerd is vergelijkbaar met de Zuid-Afrikaanse apartheid en is een schande voor de Israëlische regering.
14 okt 12:13
Het Britse parlement heeft maandag de regering opgeroepen Palestina als een onafhankelijke staat te erkennen.
13 okt 12:47
Op een internationale conferentie in Caïro is zondag 4,2 miljard euro toegezegd voor de wederopbouw van de Gazastrook.
6 okt 13:43
Israël ontbiedt de Zweedse ambassadeur uit onvrede over het voornemen van Zweden een Palestijnse staat te erkennen.
13:17
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft donorlanden verzocht om vier miljard dollar voor de wederopbouw van de Gazastrook na de verwoestende zionistische aanval dit jaar.
<< < 8 9 10 11 12 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi