Laatste nieuws over zionisten
301 t/m 320 (van 388 artikelen)
29 apr 15:36
Israël heeft tijdens de vredesbesprekingen met de Palestijnen de bouwwerkzaamheden in nederzettingen in Palestijnse gebieden met vierhonderd procent opgevoerd.
29 apr 13:05
De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry heeft maandag excuses aangeboden voor een speech waarin hij zei dat Israël dreigt een 'apartheidsstaat' te worden als een vredesovereenkomst met de Palestijnen uitblijft.
29 apr 11:48
Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes (PvdA) wil voorkomen dat een lokale moskee tijdens de nationale dodenherdenking op 4 mei de zogenoemde schaduwholocaust van Palestijnen herdenkt.
28 apr 12:38
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag de jaarlijkse herdenking van de Holocaust geopend met een stevige waarschuwing.
25 apr 0:01
Israël schort de vredesgesprekken met de Palestijnen op. Dat heeft een groep Israëlische ministers donderdag bekendgemaakt.
23 apr 13:16
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft dinsdag gewaarschuwd dat als vredesbesprekingen met Israël mislukken hij mogelijk de Palestijnse Autoriteit ontbindt.
11 apr 15:52
De verzoeken die de Palestijnen hebben ingediend om zich aan te sluiten bij dertien internationale conventies zijn door secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties 'in orde' bevonden en geaccepteerd.
7 apr 16:21
Burgers van de zionistenstaat Israël worden gevraagd niet naar Marokko te reizen als het niet van essentieel belang is.
7 apr 13:25
De emigratie van Franse joden naar de zionistenstaat Israël is in de eerste twee maanden van dit jaar enorm gestegen.
2 apr 13:00
Vandalen hebben in Israël een katholiek klooster met haatdragende leuzen beklad.
14:52
Marokko heeft hard uitgehaald naar Israël tijdens een zitting van de VN Raad voor Mensenrechten.
25 mrt 13:52
De zionistische premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw Sara moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden na een aanklacht van hun voormalige chef huishouding.
19 mrt 17:58
Het stadsbestuur van Jeruzalem heeft toestemming gegeven voor de bouw van 184 woningen in Oost-Jeruzalem, het stadsdeel dat de Palestijnen beschouwen als hun toekomstige hoofdstad.
19 mrt 11:39
Het Israëlische leger heeft woensdag luchtaanvallen uitgevoerd op doelen van het Syrische leger.
17 mrt 12:11
Roger Waters bestrijdt dat hij antisemitisch is. "Ik heb geen hekel aan joden, maar aan het beleid van Israël", zegt de Britse rocker in een open brief, berichten Britse media.
12 mrt 12:43
Het zionistisch parlement heeft een omstreden wet aangenomen die de uitzonderingspositie voor ultraorthodoxe joden aangaande de dienstplicht schrapt.
12 mrt 12:28
Israël betreurt het incident van dinsdag waarbij een Jordaanse rechter werd doodgeschoten bij de grens tussen de Westelijke Jordaanoever en Jordanië.
11 mrt 18:03
Een kleine groep Marokkanen heeft gisteren een sit-in gehouden voor de Egyptische ambassade in Rabat.
10 mrt 12:43
Israëlische grenswachten hebben maandag bij de grens tussen de Westelijke Jordaanoever en Jordanië een man doodgeschoten.
10 mrt 11:08
De Israëlische eis aan de Palestijnen om de zionistische staat te erkennen als joodse staat is feitelijk een eis om de rechten van Palestijnse vluchtelingen te ondermijnen.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi