Laatste nieuws over zionisten
21 t/m 40 (van 389 artikelen)
2 jul 19:05
De zionistische onderdrukkingsstaat Israël maakt voortaan minder belastinggeld dat zij namens de Palestijnse autoriteiten heeft geïnd aan hen over.
25 jun 15:10
De eigenaar van een Jumbo in Krimpen aan den IJssel heeft zich de woede op zijn hals gehaald door Israëlische producten te promoten.
27 mei 11:26
Pro-Palestijnse actievoerders die supermarkten controleren op producten van de Westelijke Jordaanoever met het etiket 'uit Israël', zijn alleen aan te pakken als ze schade toebrengen of intimiderend gedrag vertonen. Maar verder geldt de vrijheid van meningsuiting.
8 mei 21:40
De zionistische premier Benjamin Netanyahu heeft zondag een van de hoogste generaals van het land bekritiseerd, omdat die in een speech zei dat de Israëlische samenleving nazi-achtige trekjes begint te vertonen.
4 mei 13:16
Eerder deze week is de Internationale Conferentie voor Al Quds Al-Sharif van start gegaan.
29 apr 11:53
De Israëlische militair die vorige maand in Hebron een gewonde Palestijn die op de grond lag doodschoot, werd gedreven door een "verwrongen ideologie".
28 apr 17:15
De Britse Labour-partij heeft donderdag ex-burgemeester van Londen Ken Livingstone geschorst omdat die antisemitische uitlatingen zou hebben gedaan.
22 apr 11:14
Frankrijk houdt op 30 mei een vredesconferentie over het Midden-Oosten.
11:01
Bondskanselier Angela Merkel heeft het nederzettingenbeleid van Israël op Palestijns grondgebied dinsdag scherp bekritiseerd.
18 apr 19:00
De Zweedse minister van Volkshuisvesting heeft controversiële uitlatingen over het Midden-Oostenconflict maandag met zijn aftreden moeten bekopen.
8 apr 10:35
De zogenoemde seksrabbijn is aangehouden in Zuid-Afrika.
1 apr 11:25
De wereld was geschokt toen er beelden opdoken van een roerloze en gewonde Palestijn die werd geëxecuteerd door een Israëlische militair.
31 mrt 14:52
Een medewerker die telefoontjes over de aanslagen in Brussel beantwoordde voor het Crisiscentrum is de laan uitgestuurd.
23 mrt 13:50
"Als ze in België doorgaan met chocolade eten en van het leven genieten, en niet zien dat een deel van de moslims die er wonen terreur wil uitoefenen, dan kan men ook niets doen om die te bestrijden."
9 mrt 11:40
D66 wil dat het kabinet geld terugvraagt van Israël omdat het land een Nederlands hulpproject voor de Palestijnen in illegaal bezet gebied heeft verwoest.
4 mrt 19:03
Marokko heeft een ongekende stap gezet door Marokkanen die in Zionistan wonen mee te nemen in een rapport over Marokkanen in het buitenland.
18 feb 16:31
In de afgelopen dagen publiceerden media berichten over een bemiddelingsrol van Marokko inzake het Palestijns-Israëlisch conflict.
16 feb 14:48
De zionistische grenspolitie is weer eens negatief in het nieuws door de zoveelste onmenselijke daad.
9 feb 17:04
De Nationale Bibliotheek van de zionistenstaat Israël kondigde cursussen Marokkaans dialect aan voor Marokkaanse joden.
29 jan 15:50
Het economisch jaar werd afgesloten met een opmerkelijke toename van het handelsverkeer tussen Marokko en de schurkenstaat Israël.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi