Laatste nieuws over zionisten
81 t/m 100 (van 388 artikelen)
14:01
Justitie in Frankrijk stopt met onderzoek naar de dood in Frankrijk van de vroegere Palestijnse leider Yasser Arafat.
20 aug 14:11
De Palestijnse beweging Hamas claimt een bijzondere Israëlische spion te hebben opgepakt.
18 aug 16:38
De joods-Amerikaanse reggaezanger Matisyahu mag niet optreden op een festival in Spanje.
17 aug 13:28
Douzi heeft deelname aan een Palestijns muziekfestival in Ramallah laten schieten omdat hij via Israël moest reizen.
7 aug 20:39
Een opvallende foto van twee Palestijnse mannen die een Israëlische agente beschermen is op sociale netwerken tienduizenden keren gedeeld en veel besproken.
12:23
Een van de zes mensen die donderdag werden neergestoken tijdens een Gay Pride in Jeruzalem is zondag overleden.
31 jul 12:50
In de Westelijke Jordaanoever is een anderhalf jaar oude baby om het leven gekomen nadat joodse terroristen een huis in brand staken.
29 jul 14:20
De VS laten later dit jaar Jonathan Pollard na dertig jaar vrij. De inmiddels zestigjarige Pollard werd in november 1985 gearresteerd wegens spionage voor Israël.
29 jul 14:09
De Israëlische regering heeft toestemming gegeven voor de bouw van nog driehonderd huizen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
14 jul 21:15
Een Israëlische ngo heeft een opmerkelijk beroep gedaan bij de president van FC Barcelona Josef Maria Bartomeu om de sponserdeal met Qatar te stoppen.
13 jul 16:08
Minister Koenders van Buitenlandse Zaken is dinsdag, woensdag en donderdag in het Midden-Oosten.
29 jun 15:35
De marine van schurkenstaat Israël heeft maandag een Zweeds schip dat op weg was naar Gaza tegengehouden en naar een Israëlische haven gedirigeerd.
26 jun 13:25
De Palestijnse minister van buitenlandse zaken Riad Malki heeft de aanklagers bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag donderdag een dossier overhandigd met oorlogsmisdaden van Israël in Gaza.
25 jun 14:30
De wederopbouw van de Gazastrook verloopt in een 'slakkengang'. In het tempo waarin de werkzaamheden momenteel plaatsvinden, zal het dertig jaar duren om de schade te herstellen
22 jun 14:27
Egypte heeft zondag weer een ambassadeur in Israël benoemd. De vorige ambassadeur werd bijna drie jaar geleden teruggeroepen, toen schurkenstaat Israël een offensief begon in Gaza.
18 jun 13:56
Een katholieke kerk in Israël bij het Meer van Galilea is donderdag zwaar beschadigd geraakt door een brand.
17 jun 14:42
Het zionistisch ministerie van defensie heeft vanwege het begin van de Ramadan enkele zogenaamde handreikingen gedaan aan de Palestijnen.
16 jun 16:11
Minister Lodewijk Asscher, in het kabinet verantwoordelijk voor integratie, is geschokt door de uitkomsten van een onderzoek naar de oorzaken van antisemitisme onder jongeren.
10 jun 18:49
Ongeveer een week voor de Ramadan roept de Britse organisatie Friends of Al-Aqsa in Marokko en andere landen op om dadels uit schurkenstaat Israël te boycotten.
9 jun 13:32
Israël staat niet op de jaarlijkse VN-lijst van landen die tijdens conflicten moedwillig geweld gebruiken tegen kinderen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi