Laatste nieuws over zionisten
141 t/m 160 (van 389 artikelen)
18:12
De 54-jarige Gadi Eisenkot heeft Marokkaanse ouders en mag zich de hoogste man van het leger van zionistenland Israël noemen.
14 feb 16:56
Burgers maken het grootste deel uit van de slachtoffers van de onrechtmatige Israëlische agressie in Gaza vorig jaar.
3 feb 12:57
De ambassadeur van Jordanië keert binnenkort terug naar Israël, heeft een regeringswoordvoerder in Amman maandag gezegd.
28 jan 12:45
Het Israëlische leger heeft woensdag artillerieposten van het Syrische leger bestookt als vergelding voor de raketten die dinsdag neerkwamen op de Golanhoogvlakte.
25 jan 19:45
De zionistische premier Benjamin Netanyahu zal naar elk land reizen waar hij welkom is om mensen te waarschuwen voor het Iraanse atoomprogramma. Dat zei de premier zondag.
20 jan 17:58
De beruchte geheime dienst Mossad wil Marokkanen werven om ze in te zetten op het gebied van internet.
20 jan 13:24
De Palestijnse regering heeft dinsdag haar ambtenaren maar een deel van hun salaris kunnen betalen.
12 jan 18:30
Qatar is niet van plan Hamasleider Khaled Mashaal uit te zetten.
6 jan 20:33
De Europese Unie heeft dinsdag Israël en de Palestijnen op de vingers getikt omdat ze beiden de spanningen hebben laten oplopen met provocatieve acties.
6 jan 14:09
Binnen het Israëlische leger woedt een felle discussie over het al dan niet onderzoeken van mogelijke misdaden van militairen tijdens de oorlog in Gaza vorig jaar.
5 jan 19:56
Een Israëlische groep heeft maandag bij het Internationaal Strafhof in Den Haag een aanklacht tegen drie Palestijnse leiders ingediend.
5 jan 13:04
De Israëlische regering houdt uit wraak voor de Palestijnse aansluiting bij het Internationaal Strafhof de belastinginkomsten vast die zij voor de Palestijnen int.
3 jan 15:32
Joodse kolonisten hebben vrijdag Amerikaanse diplomaten belaagd die op de Westelijke Jordaanoever onderzoek deden naar schadeclaims van Palestijnse boeren.
2 jan 16:35
De directeur van het Nederlands zionisteninstituut CIDI is flink voor schut gezet door een gebruiker op Twitter. Dit heeft ze te danken aan een zeer opmerkelijke (lees: leugenachtige) tweet.
19 dec 23:24
Nederlanders met een joodse achtergrond die naar de zionistenstaat Israël willen verhuizen kunnen daar over een paar jaar mogelijk terecht in een Nederlands dorp, compleet met windmolen, pannenkoekenhuis en autovrije fietszone.
18 dec 11:46
Het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met een resolutie waarin 'in principe' steun wordt uitgesproken 'voor erkenning van een Palestijnse staat'.
11:03
De Europese Unie moet om procedurele redenen Hamas verwijderen van de lijst met terreurorganisaties.
12 dec 8:41
Israël heeft donderdag felle kritiek geuit op het besluit van het Ierse parlement een onafhankelijke Palestijnse staat te steunen.
11 dec 15:22
Het Ierse parlement heeft woensdag een niet-bindende resolutie aangenomen waarin wordt opgeroepen een Palestijnse staat te erkennen.
11 dec 13:39
Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) is 'zeer bezorgd' over de situatie in het Midden-Oosten na de dood van de Palestijnse minister Ziad Abu Ein.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi