Laatste nieuws over zionisten
161 t/m 180 (van 389 artikelen)
10 dec 14:04
De Palestijnse ex-minister van Gevangeniszaken is woensdag overleden nadat hij op de Westelijke Jordaanoever was getroffen door een traangasgranaat.
10 dec 10:17
Israël heeft oorlogsmisdaden gepleegd toen het vier belangrijke gebouwen in de Gazastrook platbombardeerde bij het offensief van afgelopen zomer.
3 dec 13:19
De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft de zionistenstaat dinsdag een reprimande gegeven voor zijn weigering een antikernwapenverdrag te onderschrijven.
2 dec 18:18
Het Franse parlement heeft de regering dinsdag gemaand een Palestijnse staat te erkennen. De Nationale Vergadering hoopt dat die stap weer vaart zal brengen in het vastgelopen vredesproces.
29 nov 15:54
Israëlische militairen hebben vrijdag een Italiaan neergeschoten die deelnam aan een Palestijnse demonstratie.
20:19
Israël moet Arabische inwoners een geldbedrag aanbieden om het land te verlaten. Dat vinden minister van buitenlandse zaken Avigdor Lieberman en zijn partij.
26 nov 20:23
De Palestijnse president Mahmoud Abbas verzet zich tegen plannen Israël formeel uit te roepen tot joodse staat en steunt Israëlische parlementariërs die zich ook tegen het plan keren.
26 nov 19:45
Egypte heeft woensdag voor het eerst in een maand de grens met Gaza weer geopend.
25 nov 14:04
Het momentum voor erkenning van een Palestijnse staat groeit. Dat heeft secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon maandag gezegd.
24 nov 9:30
Drie Israëlische jongeren hebben maandag in Jeruzalem een jonge Palestijn in elkaar geslagen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
23 nov 13:46
Op de Westelijke Jordaanoever is zondag een huis van een Palestijnse familie in brand gestoken door onbekenden.
20 nov 13:59
Nederland moet de militaire samenwerking met Israël opzeggen. Daarnaast moet het de contracten met Elbit, de Israëlische wapenfabrikant die nauw samenwerkt met Nederlandse bedrijven en overheid verbreken.
20 nov 13:37
Nederland zal Palestina nu nog niet als staat erkennen. Maar het kabinet wil die erkenning wel mogelijk maken.
18 nov 17:38
De vier slachtoffers die dinsdag zijn gevallen bij een aanval in een synagoge in Jeruzalem hadden allen een dubbel paspoort.
18 nov 12:27
Bij een aanslag in Jeruzalem zijn dinsdag zeker vier bezoekers van een synagoge om het leven gekomen. Nog eens zes mensen raakten gewond, onder wie twee agenten.
17 nov 13:42
De Israëlische autoriteiten van de zionistenstaat hebben maandag de sloop van diverse huizen van Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever aangekondigd.
12 nov 19:53
De zionistische autoriteiten hebben woensdag voorlopig toestemming gegeven voor de bouw van driehonderd woningen in Oost-Jeruzalem.
12 nov 14:09
Het parlement van Frankrijk stemt later deze maand over erkenning van een Palestijnse staat.
11 nov 16:16
Israël heeft een religieuze oorlog ontketend door joodse gelovigen toestemming te geven de Tempelberg te bezoeken.
11 nov 12:26
Een koloniste is maandag doodgestoken bij een bushalte even buiten de illegaal ingenomen stuk grond Alon Shvut op de Westelijke Jordaanoever.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi