Laatste nieuws over zon
1 t/m 20 (van 834 artikelen)
14:16
Het aantal coronagevallen daalt nog wel, maar de afname stagneert. Daarvoor waarschuwt het het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
23 nov 11:46
De coronamaatregelen en handhaving daarvan mogen wel wat strenger, vindt meer dan een op de drie ondervraagden in een onderzoek van gezondheidsinstituut Nivel.
22 nov 17:18
De regering van Hongkong gaat eenmalig 5000 Hongkongse dollar (bijna 550 euro) uitkeren aan inwoners die positief worden getest op het coronavirus.
21 nov 9:11
Tientallen kinderen in Nederland hebben gezondheidsschade opgelopen doordat ze later medische zorg kregen tijdens de eerste golf van de corona-uitbraak.
20 nov 22:03
Een op de acht amateursportverenigingen heeft in de afgelopen twee jaar te maken gehad met serieus te nemen signalen die kunnen wijzen op "criminele inmenging".
19 nov 12:34
Als er een vaccin tegen corona is, moeten 60-plussers en zieken als eersten worden gevaccineerd. Dat adviseert de Gezondheidsraad voorlopig aan het kabinet.
13 nov 11:35
Religieuze scholen mogen als het aan de Tweede Kamer ligt straks geen kinderen meer weigeren wegens hun religie of die van hun ouders.
11 nov 12:46
Als Europa dreigt te worden overspoeld door een epidemie, moet de Europese Unie voortaan een 'noodtoestand' kunnen afkondigen, vindt de Europese Commissie.
6 nov 16:11
Deze verkiezing is nog niet voorbij. Met die boodschap komt het campagneteam van Donald Trump, dat klaagt dat ten onrechte de indruk wordt gewekt dat Joe Biden aan het winnen is.
5 nov 13:11
De Franse president Emmanuel Macron wil het vrije reizen in de Schengenzone aanpassen en hij gaat de controles aan de Franse grenzen flink aanscherpen.
1 nov 10:13
Oude dieselauto's mogen met ingang van zondag Amsterdam niet meer in. Er geldt een nieuwe milieuzone in het gebied binnen de ring A10.
28 okt 8:19
De piek van de tweede coronagolf in Nederland is in zicht.
27 okt 14:37
De Eerste Kamer heeft zoals verwacht de tijdelijke coronawet aangenomen.
23 okt 8:52
Van zorgmedewerkers in ziekenhuizen wordt verwacht dat ze blijven werken als ze via hun corona-app zien dat ze in aanraking zijn geweest met iemand die besmet is.
22 okt 9:45
De coronapandemie is in Spanje nog niet onder controle en er zijn drastische maatregelen nodig.
18 okt 13:24
GGZ-instellingen maken zich grote zorgen over de gevolgen van de coronapandemie voor de geestelijke gezondheid van vooral kinderen en jongeren, maar ook kwetsbare groepen zoals verslaafden, daklozen en ouderen.
14 okt 9:42
De regionale gezondheidsdiensten zijn druk bezig om de capaciteit voor coronatesten uit te breiden.
11 okt 22:06
Het realiseren van universele gezondheidsdekking is het eerste onderdeel van de routekaart van de koning om de sociale zekerheid in Marokko te verbeteren
8 okt 8:28
In Nederland is het aantal baby's dat jaarlijks dood geboren wordt in de afgelopen twee decennia sterk gedaald.
29 sep 11:59
Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld, als het oplopende aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi