Laatste nieuws over zuid-korea
1 t/m 20 (van 51 artikelen)
8 sep 8:09
Entertainmentbedrijf Disney ligt onder vuur vanwege het maken van opnames voor de film Mulan in de Chinese provincie Xinjiang, meldt The Hollywood Reporter.
17 jun 8:49
Noord-Korea heeft het aanbod van Zuid-Korea dat speciale gezanten wilde sturen om de spanningen te verminderen afgeslagen.
16 jun 18:06
Zuid-Korea dreigt met "een krachtig antwoord" als Noord-Korea de onderlinge verhoudingen nog verder verslechtert.
9 jun 3:46
Noord-Korea sluit dinsdag alle communicatielijnen met Zuid-Korea, waaronder een hotline tussen leider Kim Jong-un en de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in.
21 mei 14:19
De Zuid-Koreaanse politie heeft voor het eerst een buitenlander opgepakt die zich niet aan de quarantaineregels hield.
6 mei 8:14
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft volgens de Zuid-Koreaanse inlichtingendienst geen hartoperatie ondergaan.
3 mei 7:33
Vanuit Noord-Korea zijn zondag bij de grensovergang meerdere kogels afgevuurd op een Zuid-Koreaanse bewakingspost.
1 mei 23:59
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is voor het eerst in twintig dagen weer in het openbaar gezien. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.
09:11
Dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uit de openbaarheid is verdwenen, heeft mogelijk te maken met zorgen over het coronavirus.
27 apr 9:04
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is "springlevend". Dat zegt een belangrijke veiligheidsadviseur van de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in.
26 apr 9:11
De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un zou een teken van leven hebben gegeven, meldt de Chinese zender CCTV.
25 apr 1:29
China heeft een team inclusief medische experts naar Noord-Korea gestuurd om advies te geven over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat zeggen drie ingewijden tegen persbureau Reuters.
24 apr 19:49
Na geruchten dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un ernstig ziek zou zijn, wordt nu gemeld dat de communistische leider is gestorven.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
10 apr 13:03
Een patiënt met het coronavirus heeft bloedplasma van genezen mensen gekregen. In het plasma zitten mogelijk antistoffen, die zouden kunnen helpen bij het genezen.
9 apr 10:33
Zuid-Koreaanse artsen melden dat twee mensen met zware klachten door het coronavirus zijn genezen nadat bloedplasma was toegediend van andere, weer herstelde coronapatiënten.
11 mrt 8:30
Turkije heeft ook een geval van het nieuwe coronavirus vastgesteld. Minister van Gezondheid Fahrettin Koca, zei dat een man het virus heeft opgelopen en in isolatie is geplaatst.
2 mrt 18:42
Het aantal patiënten met het coronavirus dat in Italië is overleden, is volgens de autoriteiten met achttien gestegen naar 52.
2 mrt 18:09
Het aantal nieuwe gevallen van het gevreesde nieuwe coronavirus uit Wuhan is in de afgelopen 24 uur negen keer hoger geweest buiten China dan in dat land zelf.
24 feb 17:11
De internationale gemeenschap moet zich voorbereiden op een mogelijke wereldwijde epidemie, een pandemie
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi